Hirdetés

A South Park egyórás, koronavírusos különkiadást kap

|

Az animációs sorozat tavaly december óta szünetel, és sajnos a különkiadás sem az új évad indulását jelzi.

Hirdetés

Tavaly december óta a világ meglehetősen sokat változott, köszönhetően a koronavírus járványnak, mely jócskán átalakította az emberek mindennapjait. Az internet tele van azokkal a mémekkel, melyek 2020 apokaliptikus jellegén viccelődnek, és bizony tényleg akadnak olyan momentumok ebben az évben, melyek már-már South Park epizódba illőek. A rajzfilmsorozat készítőinek bőven akadt ihlet az elmúlt egy éveben, ezt mutatja az is, hogy az eddigi leghosszabb epizódot dobták össze a témában.

Hirdetés

A széria történetében még egyetlen rész sem haladta meg a 30 perces időkorlátot, így a South Park Pandemic Special nem csak témáját tekintve lesz különleges. Az amerikai Comedy Centralon szeptember 30-án debütáló rész egy órán keresztül mutatja majd be, hogy hogyan reagálnak a coloradói kisváros lakói a világjárványra. Ahogy azt megszokhattuk, a készítők egy cseppet sem fogták vissza magukat, ami a beteg humort illeti:

Üröm az örömben, hogy ez az epizód sajnos nem azt jelenti, hogy indul a 24. évad, tehát a South Park rajongóknak egyelőre ezzel az önálló résszel kell beérniük. Hogy mikor jelentkeznek az alkotók a következő szezonnal, arról egyelőre nincsenek hírek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)