Hirdetés

A South Parknak nem tetszik a free-to-play modell

|

Ahogy azt megszokhattuk, Matt Stone és Trey Parker véleményét brutálisan őszinte és szívmelengetően együgyű karakterek adják tovább nekünk.

Hirdetés

A South Park a tizenhat éves fennállása alatt Trey Parkernek és Matt Stone-nak bőven volt ideje a világ összes emberét, vallását, iparágát, új technológiáját és lényegében mindenét kifigurázni. 

Az új epizódban a játékvilágban is jól ismert "freemium" modellt vették elő, amiben szerintük a "mium" egy latin eredetű szó, ami szabad fordításban annyit tesz, hogy "nem igazán". A játékok szempontjából ez egy érzékeny téma, mi is többször foglalkoztunk már vele, de a South Park természetesen lényegesen sötétebben látja a dolgot. Muszáj, különben nehéz lenne viccet csinálni belőle.

Itt a teaser.

Ti hogy álltok a free-to-play és freemium játékokkal? Szoktatok egyébként ingyenesen játszható címekben pénzt költeni extra tartalomra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)