Hirdetés

A Space Jam: Egy új örökség rendezője már a 3. részt tervezi, merész jelöltje van a főszerepre

|

Ha egyszer folytatást kapna az új Space Jam mozi, akkor Malcolm D. Lee rendező szívesen szakítana a kosárlabdával.

Hirdetés

A Space Jam: Egy új örökség, avagy Space Jam: A New Legacy nem aratott osztatlan sikert a kritikusok körében, de a jelenlegi mozis körülményekhez képest egész jól teljesít a pénztáraknál. Egyelőre nehéz lenne megmondani, végül sikerként könyveli-e el a projektet a stúdió, de a filmet rendező Malcolm D. Lee-nek már vannak ötletei az esetleges folytatásra is.

Lee nemrég egy interjú során elmondta, szerinte Dwayne Johnson például izgalmas választás lenne új főszereplőnek. Az szerződtetése viszont természetesen azt is jelentené, hogy a franchise elszakad a kosárlabdától. 

Hirdetés

Az első Space Jam filmben Michael Jordan, az új moziban pedig LeBron James volt a főhős, Lee viszont úgy gondolja, ha elég sikeres lesz az Egy új örökség, és a rajongóknak igénye van a folytatásra, akkor még akár új sportágak felé is érdemes lenne elkóborolni. Szerinte a harmadik filmben akár a pankrációval is foglalkozhatnának a kosárlabda helyett, ha pedig tényleg meglépik ezt a váltást, akkor Dwayne Johnson lenne az ideális főszereplő. 

Dwayne "The Rock" Johnson 1996 és 2004, majd 2011 és 2013 között pankrátorkodott, illetve 2016-ban is visszatért, jelenleg viszont már kizárólag a színészkedésre koncentrál. Mindenképp érdekes lenne egy olyan mozit látni a közeli vagy távolabbi jövőben, melyben Tapsi Hapsi és a többiek az ő vezényletével válnak profi pankrátorokká. 

Ti megnéznétek egy ilyen filmet?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)