Hirdetés

A Spawn rebootban McFarlane nem akarja újra elmesélni a karakter eredettörténetét

|

Hosszú-hosszú évek óta húzódik a Spawn projekt, ami részben azért is tart eddig, mert meg kellett találni a megfelelő forgatókönyvírót.

Hirdetés

A Spawn képregények írója, Todd McFarlane már 2009 óta ígérgeti a filmes rebootot. Minden interjúnál elmondja, hogy "a megfelelő embereket keresi a megfelelő történethez", viszont ennyi idő után azért már felmerül bennünk a kérdés, hogy akkor most a rendezőkkel és az írókkal van baj, vagy McFarlane-nel.

Akárhogy is, 12 év után legalább egy forgatókönyv írót sikerült találni, de még az sem volt egyszerű. McFarlane-nek nagyon komoly kritériumai vannak a sztorival kapcsolatban.

Hirdetés

A képregényíró szeretné mindenképpen elkerülni az eredettörténet-sztorit, mert szerinte azoknak már leáldozott.

"Nem akartam az első három füzetet megfilmesíteni megint. Olyan embereket kerestünk, akik valami mást akarnak kihozni az alapanyagból. Sajnos 80-90 százalékuk mind beleesett abba a csapdába, hogy megint a képregénysztorit akarták elmesélni. Egy ilyen film már megjelent 20 éve. Egy olyan dolog lenne izgalmas, amit még nem láttak az emberek, és ami releváns a mai korban."

Az elvárás alapvetően jogos. A Marvel is nagyon igyekszik leszokni arról, hogy átemeljen hosszas eredetsztorikat a képregények oldalairól, és ezt nekik sem sikerül mindig összehozni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Brian Tucker volt az a szerencsés fogatókönyvíró, aki valami mással próbálkozott, ezzel pedig elnyerte McFarlane kegyeit. Miközben a CBR újságírói arról érdeklődtek, hogy miért is Tuckerre esett a választás, McFarlane egy újabb nagy nevet kezdett belengetni.

"Egy rakat ember dolgozik a projekten. Vannak nagy nevek, amiket még nem jelenthetünk be. Kerestünk valaki olyat is, aki egy másfajta hangot is hozzáadhat a karakterhez. Én csak egy fehér, kanadai srác vagyok. Én nem tudom, hogy milyen az élet sötétbőrű amerikaiként."

Egyelőre hétpecsétes titok, hogy kik vannak még a csapatban Tuckeren kívül, de akárhogy is, jó tudni, hogy legalább van valami mozgolódás a film körül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)