Hirdetés

A Spider-Man: Across the Spider-Verse 240 karakterrel sokkolja majd a nézőket

|

Természetesen nem 240 különböző Pókemberre kell gondolni, de az biztos, hogy rengeteg szereplője lesz a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásának.

Hirdetés

Ahogy érkeznek a hírek a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatásáról úgy derülnek ki a részletek a projekt munkálatairól. A Discussing Film korábban lehozta, hogy az Across the Spider-Verse címmel érkező második részben 240 karakter szerepel majd és 6 univerzumot fogunk bejárni a produkció játékideje alatt.

A CinemaConon elhangzott bejelentések közül kiragadott mondat ugyan nem téves, de egy kicsit ferdíti az igazságot, amit aztán a film társproducerének kellett rendbe raknia.

Hirdetés

Christopher Miller elmondta, hogy valóban megterveztek 240 karaktert, de azok nagyrészt háttérkarakterek lesznek. A fő fókusz még mindig Mileson és a családján lesz, valamint Gwenen a többi fontos szereplő mellett.

A koncepció nagyjából megegyezik az első részével, ezért felesleges attól tartanunk, hogy több száz pókembert kell majd megismernünk két óra alatt. Mert az aztán tényleg borzasztó lenne, ugye?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)