Hirdetés

A Spider-Man: Across the Spider-Verse minden dimenziójának meglesz a maga stílusa

|

Az év legjobban várt szuperhősös folytatása még erősebben ráhasal a Pókverzum egyik legizgalmasabb aspektusára.

Hirdetés

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a 2018-as Pókember: Irány a Pókverzum a(z egyik) legjobb pókemberes dolog volt, amit valaha láttunk, és ebben az animációs stílusnak is nagy szerepe volt. Hálószövő szuperhőseinknek mind megvoltak a maguk stíluselemei, amiket a közönség a mai napig nem felejtett el.

A folytatás rendezői, Phil Lord és Chris Miller is tudják, hogy mennyire fontos eleme volt ez az első felvonás sikerének, így a Collidernek adott interjújukban is a képi világról beszéltek, és hogy hogyan fogják megcsavarni azt a folytatásban.

Hirdetés

Miles Morales ezúttal maga fogja bejárni majd a Marvel megannyi univerzumát, így a páros úgy döntött, hogy azokat mind egyedi stílussal fogják megjeleníteni:

"Ez egy nagyon ambiciózus folytatás lesz. Nem akartuk ugyanazt megcsinálni még egyszer, így eljátszottunk az ötlettel, hogy ha már úgyis különböző dimenziókba megyünk, akkor megadhatnánk mindegyik világnak a maga művészeti stílusát.

Az ImageWorks csapatával való együttműködésünk során az volt a célunk, hogy azt érzetet kelthessük, mintha az egyes világokat más és más rajzoló építette volna fel."

A páros arra persze nem volt hajlandó válaszolni, hogy Zendaya és Tom Holland felbukkannak-e majd a Spider-Man: Across the Spider-Verse-ben, de a Nincs hazaút után már nem lennénk meglepve, ha akár ez is megtörténne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)