Hirdetés

A Spider-Man: No Way Home indíthatja el a közös Sony-Marvel moziverzumot

|

A Sony egyik illetékese kvázi megerősítette, hogy az új Pókember mozi végre valóra váltja a rajongók régi álmát.

Hirdetés

A Morbius film első előzetese óta valószínűsíthető, hogy végre valahára összeboronálják a Sony saját "Pókembermentes pókverzumát" és az MCU világát. Eddig ugyebár csak Pókemberen osztozott a Sony és a Marvel olyan szinten, hogy a hálószövő saját filmjeit az előbbi stúdió gyártotta, ugyanakkor Póki feltűnhetett a Marvel Studios filmjeiben is. Az említett Morbius azért tűnik vízválasztónak, mert a film előzetesében felbukkant a Pókember: Hazatérésben látott Michael Keaton, azaz Adrian Toomes / Keselyű, illetve egy falestményen maga Pókember is látható.

Most viszont úgy tűnik, hogy a közös Sony-Marvel filmes univerzum kapuját nem a 2022-ben érkező Morbius rúgja be páros lábbal, hanem már az idén decemberben a mozikba kerülő Spider-Man: No Way Home.

Hirdetés

A harmadik MCU-s Pókember film kapcsán az gyakorlatilag egy nyílt titok, hogy valamiképpen beleszövik a történetbe a multiverzumot, vagyis a párhuzamos világokat. Ez az oka annak, hogy szerepel a filmben a Benedict Cumberbatch által alakított legfőbb mágus, Dr. Stephen Strange, valamint a korábbi Pókember filmekből olyan karakterek térnek vissza, mint Jamie Foxx Electrója, vagy Doctor Octopus Alfred Molina alakításában. 

A Variety értesülései szerint a Sony egyik vezetője, Sanford Panitch kvázi megerősítette, hogy ez a film indítja el a Sony-féle Marvel-filmek és a Marvel Studios MCU-jának egyesülését. Panitch egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy megvan a stúdiók közös terve, mely valószínűleg már sokaknak nyilvánvaló, a Spider-Man: No Way Home még konkrétabban kijelöli majd az új irányt. Külön kiemelte, hogy a Marvel stúdióvezetőjével, Kevin Feige-vel milyen remek a Sony viszonya, a két cég kapcsolata pedig "temérdek lehetőséget rejt magában", ezek pedig véleménye szerint meg is fognak valósulni.

Eléggé csűri, csavarja a szavakat Panitch, de azért nem nehéz kibogozni belőle, hogy a Spider-Man: No Way Home után valahogy összemosódik a két filmes világ. Így bukkanhat fel majd például az említett Morbius a Michael Keaton-féle Keselyű, vagy akár Pókember is a Venom 2: Vérontóban - utóbbit egyelőre tagadják az alkotók, de simán elképzelhető, hogy csak a bolondját járatják velünk. Mindezek fényében viszont elég érdekes, hogy az önálló Kraven film címszerepét az az Aaron Taylor-Johnson kapa, aki korábban Higanyszálat alakította az MCU-s Bosszúállók: Ultron korában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)