Hirdetés

A Spider-Man: No Way Home logója egyértelműsíti, itt a multiverzumról lesz szó

|

Kapott egy olyan animált logót a Spider-Man: No Way Home, amit nehéz lenne félreérteni

Hirdetés

A Sony Pictures Argentina nemrég közzétette a Spider-Man: No Way Home lokalizált, animált logóját, melyben egy apró, ám könnyen lehet, hogy nagyon fontos részletet szúrtak ki a rajongók. Az alábbi rövidke videó vége felé ugyanis a logó egyszer csak megvillan, ez a "glitch effekt" pedig kísértetiesen hasonlít arra, amit korábban az Pókember: Irány a Pókverzum! animációs filmnél láthattunk.

Az Irány a Pókverzum! ugyebár masszívan a párhuzamos univerzumokra, a multiverzumra épített, így sokan feltételezik azt, hogy egy az képi trükk is ugyanerre utalhat.

Hirdetés

Gyakorlatilag immár nyílt titok, hogy a Spider-Man: No Way Home valamilyen szintem a multiverzum MCU-s bevezetése lesz, egyben szorosan kapcsolódik a Doctor Strange in the Multiverse of Madness mozifilmhez is, nem mellékesen olyan régi szereplők térnek benne vissza, mint az első Pókember Doctor Octopusa, Alfred Molina, vagy A csodálatos Pókember 2 Electrója, Jamie Foxx.

Nagyon jó lenne végre valahára kapni egy hivatalos előzetest, ami megerősítheti ezt a rengeteg teóriát és feltevést. A Spider-Man: No Way Home idén decemberben érkezik meg a hazai mozikba, ez lesz az idei év negyedik MCU-s filmje, hiszen már előtte megnézhetjük a Fekete Özvegyet, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját, valamint az Örökkévalókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)