Hirdetés

Ő lesz a Spider-Man: Across The Spider-Verse egyik új Pókembere

|

A Sony animációs csodájának folytatása tele lesz új karakterekkel, és velük együtt új színészekkel is.

Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum! folytatása már gőzerővel készül. A következő felvonásban egy rakás új Pók-fazont ismerhetünk majd meg, köztük Spider-Punkot is, aki az Earth-138 saját Pókembere. A karakter először 2015-ben bukkant fel a Spider-Verse sztoriszál alatt.

Spider-Punk egy hajléktalan tinédzser, Hobart Brown alteregója, aki szupererőit annak köszönhette, hogy az Earth-138 Osbornja meglehetősen felelőtlenül bánt a laborjának radioaktív szemetével. Brownt megharapta egy radioaktív pók, és új erőivel magára vállalta a gyengék és elesettek felkarolását.

Hirdetés

Ezt a karakter fogja alakítani a Tűnj el! sztárja, Daniel Kaluuya. A The Hollywood Reporter jelentése szerint a színész a hangját adja a karakternek, aki az egyik nagyobb szerepet kapó új Pókembere lesz a Pókverzum folytatásának. Danielnek egyébként ez lesz a második nagyobb szerepel a Marvelnél, mivel a Fekete Párducban is ő alakította W'Kabit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)