Hirdetés

A Squid Game második szezonja egészen másmilyen lehet, mint az első

|

Nem biztos, hogy a versenyzők kerülnek előtérbe egy esetleges folytatásban.

Hirdetés

A Squid Game (magyarul Nyerd meg az életed) című dél-koreai sorozat a Netflix új sikerműsora, ami rövid időn belül annyira népszerű lett, hogy hamarosan akár az egész streaming-platform legnézettebb alkotása lehet.

Jó esély van rá, hogy a kilenc részes első évaddal még nem ért véget a történet, de ha kapunk is folytatást, az nem biztos, hogy szorosan követi majd a vetélkedős vonalat.

Hirdetés

Hwang Dong-hyuk, a széria atyja a The Timesnak adott interjújában elmélkedett egy kicsit az esetleges folytatásról. Állítása szerint már az első évad írása közben azon agyalt, hogy milyen történeteket lehetne belecsempészni a második szezonba, és az egyik pont a Lee Byung-hun által életre keltett The Front Manről szólna.

The Front Man az egyik olyan figura, aki a Squid Game játéka mögött áll, és korábban rendőr volt, ez utóbbi apróság pedig jó ok lenne egy komolyabb téma boncolgatására.

"Úgy gondolom, hogy a rendőrökkel kapcsolatos probléma nem csak Koreában jelent gondot. A világ híreiben is látom, hogy a rendőrség nagyon késve intézkedhet - több áldozat van, vagy még rosszabb lehet egy helyzet, ha nem cselekednek elég gyorsan. Ez olyan gond volt, amire fel akartam hívni a figyelmet. Talán a második szezonban még többet beszélhetek erről."

- nyilatkozta a Squid Game megalkotója.

Egyelőre még nagyon képlékeny a második évad ötlete, hiszen nem tudni, hogy egyáltalán lesz-e, és ha igen, akkor mikor valósulhat meg, miről szólhat. Az viszont elég valószínű, hogy az óriási siker után a Netflix nem állja majd útját a folytatásnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)