Hirdetés

A Star Trek 4 bejelentése állítólag a színészeket is meglepte

|

Chris Pine, Zachary Quinto és a többiek a sajtóból értesülhettek a hírről.

Hirdetés

Nagyon megörültek a rajongók, mikor múlt héten kiderült, hogy folytatódik a Kelvin-idővonal története, érkezik a következő J.J. Abrams-féle Star Trek film, amiben az azóta elhunyt Anton Yelchint leszámítva visszatérnek a főbb szereplők, vagyis Chris Pine, Zachary Quinto és a többiek is. A Deadline arról számolt be, hogy a forgatás már idén télen megkezdődhet, a rendezői feladatokat pedig a WandaVision sorozaton is dolgozó Matt Shakman láthatja el. 

Hirdetés

Csakhogy van egy kis bökkenő: a The Hollywood Reporter jelentése szerint erről a hírről nem tájékoztatták előzetesen a színészeket, és ők is a sajtóból tudták meg, hogy jön a Star Trek 4, és hogy vissza fognak térni benne. Az érintettek (Zachary Quinto, Simon Pegg, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho) képviselői elmondták, hogy nem volt tudomásuk arról, hogy be fogják jelenteni a következő Star Trek filmet, arról pedig még kevésbé, hogy az ügyfeleiket az üzlet részeként reklámozzák, ahogyan arról sem, hogy ügyfeleik az év végén filmet fognak forgatni. Ez alól egyedül Chris Pine lehet kivétel, aki állítólag korai tárgyalásokat folytatott a projektről, mivel őt tartják a főszereplőnek és a széria kulcsemberének. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A negyedik Abrams-féle Star Trek filmet már jó pár éve össze akarják hozni (a legutóbbi Mindenen túl alcímű epizódot 2016-ban mutatták be), egy időben úgy volt, hogy Chris Hemsworth visszatér Kirk apjaként, még Quentin Tarantino is megfordult a projekt körül, de azóta sem sikerült a megvalósítás. Most viszont elindult valami, noha a szereplőkkel kapcsolatos fiaskó mellett még a forgatókönyvön is csak dolgoznak, és állítólag a költségvetés sincs meghatározva, hiszen még a színészek sem szerződtek le. Remélhetőleg év végéig minden össze fog állni és valóban el fog kezdődni a következő Star Trek mozi forgatása. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)