Hirdetés

A Star Trek egyik legendás gonosza is visszatér a Picard második évadában

|

Ha szeretitek a borgokat, akkor mindenképp meg kell majd néznetek a Star Trek: Picard második szezonját.

Hirdetés

Ha egyáltalán lehetséges ez, akkor most egy picivel még jobban várjuk a Star Trek: Picard második évadát, ugyanis kiderült, hogy az egész Star Trek univerzum egyik legikonikusabb antagonistája is visszatér a folytatásban. A Borg nevezetű kollektíva vezetője, a Borg királynő teszi ugyanis tiszteletét az új szezonban. 

Azt is megtudtuk, hogy nem a királynőt korábban alakító két színésznő valamelyike tér vissza, hanem egy teljesen újracastingolták a szerepet. Ezúttal Annie Wersching fogja eljátszani a Borg kollektíva királynőjét. Korábban a Star Trek: Voyager sorozat három epizódjában Susanna Thompson, a széria fináléjában, valamint a Star Trek: Kapcsolatfelvétel (Star Trek: First Contact) mozifilmben, plusz pár videojátékban pedig Alice Krige volt a királynő. 

Hirdetés

Wersching neve leginkább talán a Runaways MCU-s tévésorozatból lehet ismerős a nagyközönségnek. Itt Karolina Dean anyját, Leslie Ellerh Deant játszotta. Érdekes adalék, hogy Annie Wersching egyébként épp egy Star Trek sorozatban, az Enterprise-ban kezdte karrierjét 2002-ben, itt az Oasis című epizódban alakított egy Liana nevű karaktert. 

A Star Trek: Picard második évadában messze nem a Borg királynő lesz az egyetlen visszatérő szereplő, hiszen Q is felbukkan újra. A karaktert ismét John de Lancie alakítja majd. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)