Hirdetés

A Star Trek: Picard harmadik szezonja visszahozza a The Next Generation csapatát

|

Jean-Luc behívja a Star Trek: The Next Generation legénységét egy újabb kalandra.

Hirdetés

A keményvonalas Star Trek rajongók nem kifejezetten szívelik a Picard irányzatát, talán ezért is vesznek egy nagy kanyart az írók a harmadik szezonnal. A legutóbbi teaser szerint újra összeáll majd Jean-Luc régi csapata, és a Csillagflotta veteránjai új kalandokra indulnak majd az egykori kapitánnyal.

Az első két szezonban egyébként több rajongói kedvenc is felbukkant már a The Next Generation csapatából, de a Picard utolsó évadára mindenkit behúznak majd, akit csak tudnak.

Hirdetés

A Star Trek sorozatok mindig megosztották a közönséget. Ha megkérdezel 5 rajongót arról, hogy melyik széria a kedvence, akkor 5 különböző választ fogsz kapni. A The Next Generation azonban egy külön helyet foglal el mindenki szívében. Nem csoda hát, hogy az írók most erősen ráfekszenek  a nosztalgiahullámra, pláne hogy a Picard első két évadának fogadtatása erősen vegyes volt.

A Picard második évada egyébként most jár a közepénél, így a harmadik évad még relatíve messze van. Az előzetes tervek szerint a széria utolsó szezonja 2023 elején kerülhet fel a Paramount+-ra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)