Hirdetés

A Star Trek: Picard második évada rögtön bemutatta, kibe szerelmes a címszereplő

|

Eseménydúsnak bizonyult a Star Trek: Picard második szezonjának nyitánya, az évadot pedig egy darabig úgy tűnik, kíséri egy romantikus szál is.

Hirdetés

Ugyan a karakter fiatal változatának szerepére már van jelentkező, a Star Trek: Picard nemrég elindult második évadában még mindig a legendás Patrick Stewart alakítja a címszereplő ex-admirálist. A szezon pedig rendkívül érdekesen indult, ha szeretnétek spoilerek nélkül megnézni, akkor inkább azt javasoljuk, hogy ezt a cikket ne olvassátok tovább.

Ha viszont kíváncsiak vagytok arra, milyen szerelmi dilemma elé állítja Jean-Lucot a szezonnyitő, görgessetek lejjebb.

Hirdetés

A szezonnyitó ugyanis nemcsak azért lett kifejezetten izgalmas, mert a Star Trek egy nagymúltú, már korábban is teaselt szereplője is feltűnt az epizód zárásként, hanem azért is, mert egy érdekes szituációban tűnik fel benne a Föderáció flottájától visszavonult főszereplő. A birtokán nyugodtan dolgozó Picardot ugyanis olyan jelenetekben is láthatjuk, amikből kiderül, egy románc van kialakulóban közte és megözvegyült romulán segítője, Laris között. Ám Jean-Luc visszautasítja a közeledést, majd később egy régi barátjával is megtárgyalja, hogy egész életében kerülte a szerelmi kapcsolatokat, utalva arra, hogy most is így tesz.

Így amellett, hogy ismét feltűnik egy borg fenyegetés, úgy tűnik, a Star Trek: Picard egyik sztoriszála a címszereplő vívódásáról is szól majd. Ha esetleg az új évad kapcsán olyannyira felkészületlen vagy, hogy még az első szezont sem láttad, ajánljuk Csirke kritikáját ennek kapcsán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)