Hirdetés

A Star Wars: Ahsoka legújabb exkluzív képen az egyik ellenfél feszít

|

Címlaplány lett Ahsokából az Empire magazinnak hála, de ennél jóval izgalmasabb egy inkvizítor fotója.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Star Wars: Ahsoka sorozat őszi bemutatója (erre augusztusig kell csak várni), ennek tükrében pedig nem is csoda, hogy a Disney és a Lucasfilm elkezdte felpörgetni a marketinges gépezetet. Most épp az Empire magazin címlapjára került be a sorozat, és mint oly sok már film és széria esetében, most is exkluzív fotókat villantott az újság. 

Pontosan ilyen volt az alábbi kép is, amin az előzetesekben már rövid ideig látható ellenfél, egy titokzatos birodalmi inkvizítor feszít duplapengés, vörös fénykardot szorongatva - egészen pontosan azt a pörgő-forgó verziót, amivel a Lázadók animációs sorozat óta tudjuk, a jedikre vadászó inkvizítorok helikoptert is tudtak csinálni magukból. 

Hirdetés

Első körben mutatjuk is az Empire magazin legújabb címlapját, melyen Ahsoka pózol ikonikussá vált fehér fénykardjaival. Íme:

Ennél azonban egy fokkal izgalmasabb az említett inkvizítor, akiről nem igazán rendelkezünk érdemi információkkal, így azt sem tudjuk, hogy férfi-e vagy nő. Egyelőre ezt a képet tudjuk róla nézegetni: 

Az Ahsoka sorozat ugyebár a Galaktikus Birodalom bukása után játszódik, ekkor pedig már nem igazán kellene lennie inkvizítoroknak, közülük egyesek már a korábban is említett Lázadók animációs széria második évadában elhullottak, illetve a Star Wars Jedi videojátékokban is láttunk közülük meghalni párat. 

Hogy lehet mégis életben ez az inkvizítor? Nos, erre a kérdésre valószínűleg csak a Star Wars: Ahsoka bemutatója után fogunk választ kapni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)