Hirdetés

A Star Wars: Andor nem akarja kiszolgálni a rajongói igényeket

|

Aki maradéktalan fan service-re számít az Andor kapcsán, csalódni fog a showrunner szerint.

Hirdetés

Némi csúszás után most már tényleg a nyakunkon van a Star Wars: Andor sorozat bemutatója, a széria mögött álló showrunner, Tony Gilroy pedig tett egy elég érdekes nyilatkozatot az amerikai IGN-nek. Arra tért ki ugyanis, hogy az alkotók mindenáron el akarták kerülni a "fan service"-t, vagyis a rajongói igények esztelen kiszolgálását. 

Ez egyébként nem idegen sem az új Star Wars mozifilmektől, sem a friss tévésorozatoktól, melyeket előszeretettel pakolnak tele cameókkal a készítők. Nos, az Andorban bár biztosan benne lesz a lázadás ikonikus alakja, Mon Mothma, valamint maga Saw Gerrera is, nem nagyon érdemes számítani több hírek karakter felbukkanására.

Hirdetés

Gilroy elmondta, hogy a csapat előtt egyetlen cél lebegett: egy jó és izgalmas történet megalkotása, ami kellően őszinte, önazonos, és nem erőszakolja meg saját magát azért, hogy még X extra cameót bele lehessen pakolni.

A hozzáállás dicséretes, holnap pedig az is kiderül, mire jutottak ilyen mentalitással. 

A Star Wars: Andor holnap, azaz szeptember 21-én fog megérkezni a Disney+ streamingplatgormra, és egyből három teljes epizódot megnézhetnek a messzi-messzi galaxis rajongói.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)