Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedik és a Tőrbe ejtve filmek rendezője megnevezte a legjobb pankrátorból lett színészt

|

Dwayne Johnson és John Cena is szomorkodhat Rian Johnson kijelentését olvasva.

Hirdetés

Ha Hollywoodban elhajítasz egy kavicsot, jó eséllyel telibe találsz vele egy két lábon járó emberhegyet, aki átmenetileg, vagy örökre otthagyta a ringet azért, hogy színészként csináljon karriert: Dwayne "The Rock" Johnson, John Cena, Hulk Hogan, Jesse Ventura, André the Giant, Roddy Piper, Triple H, Steve Austin, Kevin Nash, Ronda Rousey, Sasha Banks és még hosszan folytathatnánk. Közülük kétségtelenül a DC univerzumban nemrég Black Adamként debütált Dwayne Johnson a legnagyobb sztár, de hogy ő a legjobb színész is egyben, az már vita tárgyát képezhetné.

A Star Wars-rajongókat az őrületbe kergető, de azt a ballépést leszámítva egész jó filmeket rendező Rian Johnsonnak például David Bautista a favoritja, aki történetesen fontos szerepet (egy férfijogokért küzdő influencert) játszik legutóbbi projektjében, a Netflixen kiugróan jó nézettségi mutatókat produkáló Tőrbe ejtve - Az üveghagyma című krimiben.

Hirdetés

Johnson a The Atlanticnek adott interjú közben nem győzte dicsérni Bautistát, aki mindennél jobban szeretne Marcus Fenix lenni a Gears of War adaptációjában, és az elmúlt másfél évtizedben olyan rendezőkkel dolgozott már együtt, mint Werner Herzog, James Gunn, Sem Mendes, Denis Villeneuve, Anthony Russo, Joe Russo, Zack Snider és Taika Waititi, legközelebb pedig M. Night Shyamalan Kopogás a kunyhóban című apokaliptikus pszicho-horrorjában láthatjuk.

"Teljes mértékben egyetértek [válaszolta az interjút készítő riporter felvetésére], és úgy gondolom, hogy valaki, mint például Paul Thomas Anderson (Boogie Nights, Vérző olaj, Licorice Pizza) ad majd neki egy igazi szerepet, és mindenki zseniálisnak fogja tartani. Bautistát a nyílt sebezhetősége teszi különlegessé, ez azonnal világossá válik, amikor személyesen találkozol vele. Ő olyasvalaki, akinek az alkata mást sugall, de valójában meglepő érzékenységet visz a játékába."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ehhez kapcsolódóan érdemes felidézni, hogy mit válaszolt Dave Bautista még 2019-ben a GQ munkatársának, amikor színészi ambícióiról faggatta:

"Tudom, hogy furcsán hangzik, de ez a szenvedélyem. Ha azt kérnéd, hogy címkézzel fel a stílusomat, akkor drámaszínésznek mondanám magam. Tisztában vagyok azzal, hogy a kinézetem miatt nehéz engem ilyen szerepben elképzelni, úgy vélem, ehhez olyasvalaki kell, aki képes a dolgokat újszerű megvilágításba helyezni. Ez nem a legegyszerűbb feladat, de igazság szerint többnyire nem is kell ezzel megbirkózniuk, mert kéznél vagyok én, aki gy nézk ki, mint egy gorilla, de el tudja játszani a szerepet, és kéznél van egy másik fickó, egy tehetséges színész, egy nagy név, aki nemcsak eljátssza a szerepet, hanem úgy is néz ki, mint a megformált karakter. Elég egyértelmű a választás.

Nézd, elsőre nekem is nehezemre esnek magamat egy romantikus film főszereplőjeként elképzelni. De el akarom ezt játszani, akarom ezt a kihívást! Szerethető fickó vagyok, meg tudom csinálni. Volt egy szereplőválogató, Sarah Finn, aki többnyire a Marvellel dolgozott. Amikor Drax szerepére jelentkeztem és elmentem a meghallgatásra, mesélt nekem Lee Pace-ről, aki Ronant alakította. Úgy beszélt róla, mintha ő lenne a legnagyszerűbb a világon. "Lee bármire képes, bármit el tud játszani, bármit." Szóval azt akarom, hogy Sarah Finn rólam is ezt mondja, azt szeretném hogy a pályatársak, a szereplőválogatók és a rendezők azt mondják, Dave bármit meg tud csinálni."

Ti mit gondoltok, tényleg Dave Bautista a legjobb pankrátorból lett színész, vagy van, aki jobb nála? Írjátok meg kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)