Hirdetés

A Star Wars cuki bébilényeit nem tudják elengedni, erre erősít rá a The Bad Batch is

|

Új teaser trailert kapott a Star Wars: The Bad Batch, melyben felbukkan egy végtelenül cuki bébi rancor is. Szavazást is tartunk ennek kapcsán, lehet cukiskodni!

Hirdetés

A Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars) animációs sorozat anno egy olyan küldetéssel indult, mely során Jabba gyermekét, Rottát kellett Ahsokának megmentenie. Kaptunk tehát egy bébi huttot. Az sem számít ma már spoilernek, hogy a The Mandalorian nyitányában felbukkant egy aranyos kis zöldség, bébi Yoda, azaz Grogu. Most pedig a jelek szerint a Star Wars: The Bad Batch is ugyanezt a vonalat preferálja. 

Kijött ugyanis a sorozathoz egy újabb kedvcsináló videó, a rövidke teaser trailerben pedig alig látható új jelenet, viszont a pár friss képsor között ott virít egy olyan, mint egy megdöbbentően aranyos új bébilény rázogatja cuki pici ökleit.

Hirdetés

Ezúttal a bébi hutt és bébi Yoda után egy bébi rancort kaptunk. Tudjátok, ezek azok a böszme melákok akik egyik tagjával Luke is megküzdött a Jabba palotája alatti veremben. Íme az említett előzetes:

Ennyi babaűrlény után pedig adott a kérdés: mi jöhet legközelebb? Egy bébi summa-verminoth? Vagy netán egy bébi sarlacc?

Szavazzatok, döntsetek ti arról, hogy milyen bébire van még szüksége a Csillagok háborúja világának - már, ha szüksége van egyáltalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)