Hirdetés

A Star Wars egyik színészének esze ágában sincs csatlakozni a Marvelhez

|

John Boyega a Vasembert hozta fel indokként.

Hirdetés

Sokan szeretnék kitörölni az emlékezetükből, hogy megtörtént a legutóbbi Star Wars trilógia, amely 2019-ben zárult a Skywalker korával. Azt viszont nem lehet elvitatni a filmektől, hogy többek között olyan kedvelt arcokat vonultattak fel, mint Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Oscar Isaac és Domhnall Gleeson, valamint ugródeszkaként is szolgáltak egyes színészek számára, mint például Daisy Ridley és John Boyega, akit előtte leginkább az Idegen arcok miatt ismerhettünk. 

Azt hihetnénk, hogy egy színész, aki a Disney egyik nagy franchise-ánál mutatkozott be a széles közönségnek, örömmel ruccanna át a vállalat egy másik brandjéhez, például a brutálisan népszerű Marvelhez, azonban ezzel nem mindenki van így. Boyega például a Men's Health-nek adott interjújában mesélt róla, hogy számos kollégájával ellentétben ő nem akar csatlakozni a Marvelhez: 

"Ez most nem szerepel a jövőképemben. Árnyalt dolgokat akarok csinálni. Olyan eredeti indie filmeknek akarom felajánlani a szolgálataimat, amelyek új, friss ötletekkel jönnek, mert tudom, hogy ebben az univerzumban nagyon nehéz felülmúlni a Vasembert."

Hirdetés

A kérdés nem véletlenszerűen vetődött fel, hanem volt előzménye: az, amikor 2021-ben Boyega dicsérte a stúdió döntését, miszerint Anthony Mackie válik az új Amerika Kapitánnyá a Disney+ sorozatban (előtte pedig felszólalt Finn karakterének rasszista kezelése miatt). Ez alapján indultak meg a találgatások azzal kapcsolatban, hogy Boyega talán maga is csatlakozhat az MCU-hoz, de a fenti nyilatkozat alapján nagyon úgy tűnik, hogy ez nem egyhamar fog bekövetkezni. 

A kérdést azért feltesszük: ti melyik Marvel-karaktert adnátok oda Boyegának?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)