Hirdetés

A Star Wars-rajongók Solo 2-t akarnak, legalábbis egy részük biztosan

|

Most, hogy végre tényleg készül Az Igazság Ligája rendezői változata, a filmrajongók elkezdték követelni a többi franchise elfeledett gyöngyszemeinek új kiadásait és folytatásait.

Hirdetés

Az Igazság Ligája végül tényleg megkapja a Snyder-féle verziót, sokan pedig abban reménykednek, hogy az Öngyilkos osztagból is születhet egy "Ayer változat". A nagy kampányolások között egy új rajongótábor is felbukkant, akik meglepő módon épp a Solo: Egy Star Wars-történet folytatását kérik, sőt követelik. Ez a Star Wars spin-off mozii ugyebár nem szerepelt túl jól a mozikban, így eddig semmi esély nem volt egy következő részre.

Hirdetés

Több ezren kezdték kérlelni a Disney-t, hogy adjon zöld utat egy új Solo projektnek, mivel az első mozi szerintük egy teljesen jó kalandfilm volt, és szeretnék újra látni annak szereplőit a vásznon.

Nemrég még az az eredeti mozi posztereiért felelős művész is beszállt a kampányba.

Az egyik rajongó pedig az egész családját beöltöztette egy aranyos kis kampányfotóhoz.

A Solo összes 392 millió dollárt termelt a jegyirodáknál, ami a vártnál jóval kisebb bevétel, tekintettel a 250 milliós gyártási költségre. A film után a Disney átértékelte korábbi stratégiáját, és elkezdett a Disney+-os sorozatokra koncentrálni a spin-off filmek helyett. Ki tudja, lehet, hogy a rajongói kampány majd jobb belátásra bírja a fejeseket, bár ehhez nem érdemes komolyabb reményeket fűzni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)