Hirdetés

A Star Wars: The Acolyte adhat választ a Baljós árnyak nagy kérdéseire

|

Végre el fogják magyarázni azokat a dolgokat, amik régóta furdalják a Star Wars-rajongók oldalát.

Hirdetés

Leslye Headland showrunner a Vanity Fairnek mesélt az összes eddig bejelentett Star Wars-sorozat közül a sokak számára leginkább izgalmasnak tűnő projektről, vagyis a The Acolyte-ról, ami a régmúltba repít vissza bennünket. Azt már tudjuk egy ideje, hogy ez a széria a High Republic korszakban, vagyis a köztársaság fénykorában játszódik, de ez az éra egy elég nagy időintervallumot fed le, úgyhogy nem ártott a pontosítás: 100 évvel a Baljós árnyak eseményei előtt járunk a sorozat története szerint.

Headland kiemelte, hogy ez egy teljesen más korszak volt, afféle reneszánsz időszak. A jedi arany és fehér ruhákban jártak, úgy festettek, mint akik öltözéke sosem piszkolódhat be, érinthetetlennek tűntek.

Hirdetés

Éppen azért lesz nagyon érdekes a The Acolyte, mert Headland szerint a sorozat magyarázhatja el vére azt, egy felsőbbrendűnek és legyőzhetetlennek tűnő jedi rend hogyan juthatott el odáig, hogy észre sem veszi a sithek visszatérését, és egyáltalán hogyan képzelhető el az, hogy egy sith nagyúr bármiféle gond nélkül sikeresen beszivárgott a Galaktikus Szenátusba. A Baljós árnyak ezeket a kérdéseket nem felelte meg anno, csak elénk tárta az alaphelyzetet. 

A The Acolyte főszereplője egyébként egy női sith lesz, akit elvileg Amandla Stenberg alakít, de ezt egyelőre hivatalosan még nem erősítették meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)