Hirdetés

A Star Wars: The Book of Boba Fett legváratlanabb vendégszereplője is saját posztert kapott

|

Továbbra sem nagyon érdeklik a spoilerek a Disney-t és a Lucasfilmet.

Hirdetés

Bár lassan minden Disney+-os sorozat esetében borítékolható, hogy még egy teljes hetet sem várnak a potenciális spoilerekkel, mi azért előre szólunk, hogy az alábbi képek belerondíthatnak a Star Wars: The Book of Boba Fett sorozat második epizódjának teljes élvezetébe, ennek tudatában folytassátok az olvasást.

Ismételten az történt meg, mint számos korábbi alkalommal: a Lucasfilm karakterposztereken mutatta meg az új mellékszereplőket, így a The Book of Boba Fett egyik nagy meglepetését is.

Hirdetés

Az alábbi galériában találhat posztereken egyrészt a buckalakókat és az Ikreket (Jabba unokatestvéreit) láthatjátok, másrészt pedig azt a Fekete Krrsantant (Jabba egykori legjobb fejvadászát), aki korábban csak a Marvel-féle Star Wars képregényekben és a Peremvidék társasjátékban bukkant fel, élőszereplős Csillagok háborúja-tartalomban eddig még sohasem.

Íme a poszterek:

Kíváncsian várjuk, a későbbi részekben milyen formában láthatjuk még viszont Fekete Krrsantant - teljesen bizonyos, hogy nem a második részben találkoztunk vele utoljára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)