Hirdetés

A Star Wars: The Mandalorian második évadának előzetesében tényleg Ahsoka Tanót láttuk?

|

Sokan úgy gondolták, hogy Ahsoka Tano bukkant fel a Star Wars: The Mandalorian új kedvcsináló videójában, de érdemes jobban megfigyelni a szóban forgó titokzatos karaktert.

Hirdetés

Tegnap megérkezett a Star Wars: The Mandalorian második évadának első előzetese, ami ugyan nem árult el túlzottan sokat a folytatás cselekményéről, de pár pillanat erejéig láthattunk benne egy rejtélyes új szereplőt, aki egyből beindította a rajongók fantáziáját. Elég sokan vonták le szinte azonnal azt a valószínűleg téves következtetést, hogy ő bizony Ahsoka Tano, de erre szinte minimális az esély. 

Hirdetés

Ahsoka Tano ugyanis a togruta fajba tartozik. Bőre narancssárga, arcán pedig fehér mintázatok rajzolódnak ki. Nem mellékesen kér kék-fehér csíkos lekkujai (gyakorlatilag csápos kinövés) van a fején, amit azért még abban a csuklyában is ki kellett volna szúrnunk, amit az előzetes titokzatos szereplője viselt. Az említett jelenetet 0:48 körül találjátok meg az alábbi videóban.

A hölgy tehát nem Ahsoka Tano, akit egyébként a pletykák szerint Rosario Dawson alakít majd a sorozatban. Valószínűleg nem is Bo-Katan, akit ha minden igaz, Katee Sachkoff kelt majd életre. Mikor ezt a jelenetet látjuk, épp a jedikről van szó, így azt gondolhatnánk, hogy a nő egy rejtőzködő jedi, vagy esetleg sith, de a legvalószínűbb az, hogy igazából nem mást látunk itt, mint a Star Wars: Lázadók sorozatból ismert Sabine Wrent, aki épp Ahsokával együtt indult el az animációs széria végén megkeresni Ezra Bridgert. Persze ez még mindig csak egy tipp, simán lehet ő egy teljesen új karakter is.

Az viszont tényként kezelhető, hogy egy ismert pankrátornő, a WWE-ben bunyózó Sasha Banks lapul a fekete csuklya alatt.

Sasha Banks egy WWE meccsen

Ha lehet, akkor most egy picivel még jobban várjuk a Star Wars: The Mandalorian második évadának bemutatóját, és nagyon reméljük, hogy minél előbb kiderül majd a sorozatban az, hogy valójában kit is alakít Banks kisasszony. The Mandalorian második évadának első része október 30-án kerül fel a Disney+ streamingplatformra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)