Hirdetés

A Star Wars: The Mandalorian új előzetesében a főhős más mandaloriak nyomát kutatja

|

Új előzetest kapott a Star Wars: The Mandalorian második évada, ami október 30-án kezdődik el a Disney+-on.

Hirdetés

Ahogy azt már pár napja tudni lehetett, ma hajnalban debütált a Star Wars: The Mandalorian új előzetese, amit az Arizona Cardinals és Dallas Cowboys focicsapatok NFL meccsén vetítettek le. 

Sajnos nem egy teljes értékű új trailerről, mindössze csak egy "Special Look" előzetesről van szó, amelyben nagyítóval kell keresni az új jeleneteket, de azért természetesen így is érdemes vetni rá egy pillantást, ha már nehezen bírjátok a tíz nap múlva esedékes premierig. Legalább nem rabol el hosszú időt a reggeletekből, hiszen mindössze egyetlen perc hosszúságú.

Hirdetés

Természetesen ez az előzetes is magyar feliratot kapott nálunk, de ezúttal nem volt nehéz dolgunk, hiszen ahogy új jelenetből, úgy párbeszédből sincs sok a friss kedvcsináló videóban. A Star Wars: The Mandalorian 2. évad egészen pontosan október 30-án kezdődik el, az új részek kizárólag a Disney+ streamingpatformon lesznek láthatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)