Hirdetés

A Stranger Things 4. évadának egyes részei közel 2 órásak lesznek

|

Összességében még úgy is majdnem kétszer olyan hosszú a Stranger Things 4. évada, mint az előző volt, hogy eggyel kevesebb részből áll.

Hirdetés

Néhány nap múlva, május 27-én felkerül a Stranger Things 4. évadának első fele a Netflixre, és csak július 1-jén jön a folytatás - kell is idő, hogy kényelmesen meg tudjuk nézni az első öt részt. Az még nem ismert, hogy pontosan melyik milyen hosszú lesz, de azt igen, hogy az epizódok némelyike filmeket is lepipál majd játékidejével, és az évadfinálé több mint 2 órán át szegez majd minket a képernyő elé.

Ross Duffer, a széria egyik alkotója elmondta, hogy több rész is hosszabb, mint két, részben általa alkotott film, a Free Guy és a The Adam Project. Előbbi 1 óra 55 perc, utóbbi 1 óra 46 perc hosszúságú.

Hirdetés

Azt is kifejtette, miért alakult így: szerinte ennyi kellett ahhoz, hogy minden karakter kellő figyelmet kapjon, látványosan fejlődhessenek.

"Ahogy arról korábban is beszéltünk, ez egy revelatív évad lesz, sok dolgot akarunk elmondani a közönségnek és leleplezni a Tótágas kapcsán, valamint azt illetően, hogy mi történik itt, Hawkinsban."

Állítólag egy-egy rész 30 millió dollárba kerül, ami iszonyú sok. Reméljük, látjuk majd, mire égettek el ennyi pénzt, és elégedettek leszünk a széria utolsó előtti szezonjával. Aki hangulatba akar kerülni, az eddig megjelent részek újranézése mellett a Stranger Things társasjátékkal teheti ezt meg könnyen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)