Hirdetés

A Stranger Things befejezése nem feltétlenül jelenti a franchise végét is

|

Úgy néz ki, a Duffer-fivérek szívesen foglalkoznának még többet a Netflix sikeres franchise-ával.

Hirdetés

Jogosan napjaink egyik legnépszerűbb sorozata a Stranger Things, hiszen a '80-as években játszódó történetével, a fiatal főszereplőivel, na meg a néha egészen ijesztő jeleneteivel egészen széles réteget képes megszólítani.

Hosszabb kihagyás után idén végre megkapjuk a negyedik évadot, a terv pedig az, hogy valamikor a jövőben az ötödik szezon zárja majd le a történetet.

Hirdetés

Könnyen lehet viszont, hogy nem kell sokáig nélkülöznünk a Stranger Things világát a fősorozat vége után. Azt eddig is sejthettük, hogy a kaland mögött álló Duffer-tesók még sokáig nem szívesen engednék el a franchise-t, de egy friss interjú alapján most úgy tűnik, már akadnak tervek is a folytatást illetően.

Matt Duffer arról beszélt, hogy még senkinek, a Netflixnek sem árulták el a terveiket, de vannak ötleteik. Azonban jól meg kell fontolni az esetleges folytatást, mivel a testvérpár számára mindig is az volt a kérdés, elég izgalmas-e az ötlet ahhoz, hogy ismét a dolgok közepébe csapjanak.

"Számunkra az a kulcs, hogy sajátosnak, jól megkülönböztethetőnek érződjön a dolog, ne csak újra átmenjünk azon, amit már megcsináltunk, hiszen annak mi értelme lenne? Úgy gondolom, van valamink, ami kifejezetten izgalmas lehet. Szóval majd meglátjuk..."

- tette hozzá Ross Duffer.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Stranger Things világát és sajátos elemeit elnézve egyértelmű, hogy tényleg számos irányba lehetne még tovább szőni a kalandot, persze kérdéses, hogy mekkora érdeklődés övezne egy olyan spin-offot, ami esetleg a modern időkben játszódik, vagy teljesen új szereplőket vonultat fel.

Ti szívesen látnátok a jövőben még több Stranger Things-projektet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)