Hirdetés

A Stranger Things Eddie-je végre találkozhatott a Metallicával

|

A karaktert játszó Joseph Quinn-t még egy közös zenélésre is meginvitálta a zenekar.

Hirdetés

A Stranger Things 4. évada egy pazar és akciódús, noha kockázatmentes fináléval zárult, amelyben komoly szerepe volt az időközben közönségkedvenccé vált Joseph Quinn karakterének. Eddie Munson felejthetetlen pillanatokat okozott a nézőknek, amikor az Upside Downban vörös villámok között tépte a húrokat a Master of Puppets című Metallica-klasszikusra. Az emlékezetes momentumra nem sokkal később maga a zenekar is reagált, majd a TikTokon még tovább mentek és a duett funkciót használva újraalkották a jelenetet, mintha Eddie-vel zúztak volna együtt.  

Sokan reménykedtek benne, hogy a történet nem merül ki ennyiben, és Quinn a valóságban is találkozhat a Metallica tagjaival, nekik végül bejött a számításuk. A banda nemrég a chicagói Lollapaloozán játszotta el a dalt (Eddie jelenetével a kivetítőn), az eseményen pedig a lelkes színésszel is találkoztak, hogy együtt zenéljenek kicsit.

Hirdetés

A zenekar frontembere, James Hetfield elárulta, hogy már az első évadtól kezdve imádja a sorozatot, és nem csak ő, a családja is. Az alábbi videó valószínűleg minden Stranger Things rajongó szívét megmelengeti majd: 

A nagy találkozóról a Metallica Instagram-fiókja is beszámolt, méghozzá egy közös fotóval, amelyen látható egy a tagok által dedikált gitár is, amit Quinn-nek szántak ajándékba.  

Persze a Stranger Things 4. évada nemcsak a Master of Puppets-nek adott újabb löketet, hanem Kate Bush 1985-ös, Running Up That Hill című slágerének népszerűségét is az egekbe repítette. Valljátok be őszintén: nálatok hányszor pörgött le a finálé óta a két említett dal?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)