Hirdetés

A Stranger Things egyik szereplője szerint így fog véget érni a sorozat

|

A Will Byerst alakító Noah Schnapp olyan választ adott, amely nem fogja meglepni a rajongókat.

Hirdetés

A Stranger Things negyedik évadának kissé túlnyújtott lezárása számos kérdésre választ adott, ugyanakkor maradtak bőven elvarratlan szálak, az utolsó szezon központi rejtélyéhez pedig Will Byersnek is sok köze lesz - sugallták korábban a készítők, ennek köszönhetően pedig végre ismét fókuszba kerül a méltatlanul hosszú ideig mellőzött karakter. 

A Stranger Things 5. évadának írói pár hónapja már megmutatták Twitteren a folytatás teljes történetvázlatát, de persze jól meg is  tréfálták a kíváncsi szemeket azzal, hogy elhomályosítottak minden részletet, ezáltal továbbra sem kerültünk közelebb hozzá, mire számíthatunk a fináléban. 

Hirdetés

A Willt életre keltő Noah Schnapp azonban egy picivel többet mesélt arról, hogy mi vár ránk. A rajongók úgy érezhették korábban, hogy a Duffer testvérek háttérbe szorították a fiút, aki minden eddiginél jobban elveszettnek érezte magát, azonban az ifjú színész Forbesnak adott interjúja alapján nem felejtették el őt, sőt, nagyon is fontos szerepe lesz a folytatásban: 

"Csak annyit mondhatok, hogy nagyon-nagyon izgatott vagyok az előttem álló események miatt. Szerintem nagyszerű munkát végeztek Will karakterével az utolsó évadban, és gyönyörűen kezeltek mindent, amit kellett. Ahogyan lezárták a sorozatot, az egyszerűen tökéletes - a történet Will-lel kezdődött, és Will-lel is fog végződni."

Will érzékeivel és Tizenegy képességeivel talán lesz esélye a hawkinsi csapatnak, amikor arra kerül a sor, hogy összecsapnak Vecna (Jamie Campbell Bower) gonosz seregével. De hogy milyen sorsra számíthatnak az egyes karakterek, azt csak Dufferék tudják. Szerintetek mi lesz?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)