Hirdetés

A Stranger Things negyedik évada lerántja a leplet Hopper egyik régóta őrzött titkáról

|

David Harbour és a Duffer testvérek éveket vártak arra, hogy megoszthassanak egy izgalmas részletet a karakter életéről.

Hirdetés

Amikor legutóbb láttuk Jim Hoppert, akkor épp egy orosz bázison csapkodott a kalapácsával. Ugyan senkinek sem ez az ideális nyaralási programja, de azért a helyzet jelentősen jobb annál, mint amit láttunk a Stranger Things 3. szezonjának végén.

Hopper a szemünk előtt robbant fel, de később mégis élve láthattuk az ellenség foglyaként. A negyedik évad nagy csavarokat tartogat, és azokon keresztül a karakter személyiségét is jobban megismerhetjük majd.

Hirdetés

David Harbour az Entertainment Weeklynek adott interjújában mesélt a szerepéről, és elárulta, hogy a negyedik szezon lesz a sorozat eddigi legsötétebb évada.

"Lesznek mókás pillanatok, de ugyanakkor a széria legsúlyosabb drámait is meg kellett élnünk."

- mondta. Rengeteg érzelmes jelenetet kapunk majd Hopperrel, aki most komolyabb karaktermunkát kap, mint eddig bármikor.

"Most fogjuk látni igazán Hoppert a legsebezhetőbb állapotában, és fel fogunk fedni rengeteget a háttértörténetéből, amire egyébként már utaltunk a pincében rejtegetett dobozain keresztül."

- tette hozzá a színész. Az említett dobozok egyébként a második évad "Will the Wise" című epizódjában bukkantak fel. Négy dobozt pakoltak akkor elő "Apa", "New York", "Vietnám" és "Hawkins Labor" jelzésekkel. Utóbbiba ugyan belenézhettünk, de a többi zárva maradt. A negyedik szezonban ezek szerint többet is megtudhatunk majd a dobozok rejtette történetekről.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A fentiek mellett egyébként Harbour elmondta, hogy van egy titok Hopperrel kapcsolatban, amit az első évad első képkockája óta rejtegetnek, és amit most végre előhúzhatnak majd:

"Nagyon jó érzés, hogy 5 évnyi utalgatás után, végre kiereszthetjük ezt a dolgot. Ki fogjuk mondani, és nagyon menő lesz."

A Stranger Things új évada még mindig nem kapott premier dátumot, de remélhetőleg már nem kell sokat várnunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)