Hirdetés

A Stranger Things sikere miatt nem került Kate Bush zenéje a Thor: Szerelem és mennydörgésbe

|

Taika Waititi befeszült a Stranger Things zeneválasztása miatt.

Hirdetés

Egészen jól sikerült a Stranger Things negyedik évada mind a nézők, mind a kritikusok véleménye szerint. Nálunk Csirke osztotta ki az osztályzatot, szerinte is egy masszív évadzárásnak lehettünk a szemtanúi, több okból is.

A Stranger Things negyedik évada elképesztően sok emlékezetes pillanattal ajándékozta meg a közösséget, előre ellőni azonban egyet sem szeretnénk, szóval csak az olvasson tovább, akinek már beleférnek a spoilerek.

Hirdetés

A negyedik évad első felvonásában Maxnek volt egy halálközeli élménye, mikor az utolsó pillanatban Kate Bush száma, a Running Up That Hill (A Deal With God) mentette meg Vecnától. A szám ezután még többször feltűnt az évadban, Kate Bush pedig rakétaként lőtt ki a streaming platformok népszerűségi listáin.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Miközben a sorozat rajongói még mindig megőrülnek Bush 1985-ös daláért, és Eddie Munson miatt a Metallica Master of Puppettse is új erőre kapott, nem mindenki van elragadtatva attól, hogy a Stranger Things ilyen zenéket használt fel.

A Thor: szerelem és mennydörgésbe eredetileg bekerült volna Kate Bush egy dala, Taika Waititi azonban egy interjúban elárulta az NME-nek, hogy a Stranger Things sikere után inkább kivágták a filmből. Mikor a rendezőt arról kérdezték, vajon az új film felpörgetheti-e annyira a Guns N' Roses népszerűségét, mint a Stranger Things tette a Metallicával és Kate Bush-sal, Waititi teljesen kiakadt:

"Mármint arra gondolsz, hogy tönkretették Kate Bush-t? Imádom a műsort, de olyasvalakiként, aki már régóta ismeri a Kate Bush zenéjét... nagyon mérges vagyok! Én is egy öreg seggfejjé váltam, aki olyanokat mondd, mint: »Ezek a kölykök sosem hallgattak Kate Bush-t, csak egy számot hallottak egy TV műsorban! Ők nem ismerik! Én ismerem Kate Bush-t!«"

Waititi azt is elmondta, eredetileg több Kate Bush számot is fel akart használni, például Natalie Portman egyik jelenetéhez a This Woman's Worköt képzelte el, de a Stranger Things negyedik évada után ezt is elvetették.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)