Hirdetés

A Stranger Things színészei úgy beugrattak egy stábtagot, hogy sírás lett a vége

|

Közeleg a Stranger Things következő szezonja, ezért a srácok elkezdték futni a szokásos marketingköröket. Az egyik interjú egy nagyon fura sztorit fedett fel.

Hirdetés

Idén végre folytatódik a Stranger Things, és ennek örömére a főszereplők egymás után adják az interjúkat. Ezúttal a Dustin Hendersont alakító  Gaten Matarazzo vendégeskedett az Inside You című podcastban, ahol boldogan sztorizgatott a forgatások körüli ügyekről. A beszélgetések közepén egy nagyon különös történet is felbukkant. Mint kiderült az első-második szezon forgatásának környékén a tini színészek kicsit túlságosan eleresztették magukat.

Hirdetés

Gaten sztorija hetekkel az egyik stábtag esküvője előtt játszódik. A Will Byerst megformáló Noah Schnapp és az Elevent (magyarul Tizenegy, azaz Tizi) életre keltő Millie Bobby Brown nem hagyták ki a lehetőséget egy telefonos ugratásra.

"Az egyik jelmezes kolleginával történt, hogy Noah és Millie poénból megcsörgették és Noah 'Brianként' mutatkozott be. Azt mondta, hogy ő a helyszín menedzsere, és hogy egy átépítési problémába ütköztek, ami miatt le kell mondaniuk a foglalást. Ez két héttel az esküvő előtt volt, szóval szegény nyilván kiborult és elkezdett sírni. Ezt Noah nem látta, Millie meg próbálta leállítani. Utólag már nevetünk rajta."

Ezt követően a srácoknak szigorúan megtiltották, hogy bárkivel tréfát űzzenek a stáb tagjai közül, ami elnézve ezt a történetet egy teljesen érthető döntés volt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Stranger Things negyedik szezonjának első fele egyébként május 27-én kerül fel a Netflixre. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)