Hirdetés

A Stranger Things sztárja bejelentette, hogy meleg, így reagáltak rá szülei és barátai

|

"Azt hiszem jobban hasonlítok Willre, mint gondoltam" - viccelődött Noah Schnapp.

Hirdetés

A Stranger Things egyik főszereplőjét, Will Byerst alakító Noah Schnapp egy TikTok videóval jelentette be, hogy meleg. A mondandójához hozzáfűzött egy jól ismert TikTok hanganyagot, de akárhogy is, a lényeg ott volt a képernyőn Noah családjának és barátainak reakciójával együtt.

Noah ugyanis eddig nem beszélt nyíltan a szexualitásáról, így az a közvetlen környezetének is új infó volt. Illetve nem volt igazán új infó, már ha a Noah által leírtakat elolvassuk. Noah családja és barátai ugyanis láthatóan csak annyit reagáltak, hogy "igen, tudjuk", az élet pedig ment tovább. A kommentek között egyébként a rajongók is hasonlóan reagáltak, főképp támogatásukról biztosítva a színészt.

Hirdetés

A videó szövegében még kitért Will karakterére, akivel kapcsolatban hozzátette: "azt hiszem jobban hasonlítunk Willre, mint gondoltam".

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

A Stranger Things írói korábban csak finoman utalgattak Will szexualitására, de mivel a Stranger Things 4. évadában már egy felnőttebb csapattal találkoztunk, így nem kerülgették tovább a kását és egyértelművé tették a karakter érzelmi nehézségeit. Ennek folytatását az ötödik évadban is láthatjuk majd a pletykák szerint.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)