Hirdetés

A Stranger Things sztárja közel állt ahhoz, hogy végleg befejezze a színészkedést

|

Millie Bobby Brown korábban megpróbált megkaparintani egy szerepet egy másik népszerű sorozatban, de nem járt sikerrel.

Hirdetés

Nem túlzás kijelenteni, hogy a 2016-os Stranger Things több fiatal és tehetség színész karrierjét is alaposan fellendítette, akikkel az elmúlt években már nemcsak a Netflix sorozatában, hanem nagy költségvetésű filmekben is találkozhattunk. Az Elevent játszó Millie Bobby Brown például már szerepelt egy Godzilla-filmben, és eljátszhatta Sherlock Holmes húgát is, pedig jó néhány éve még közel sem örvendett ekkora népszerűségnek.

Brown a The Tonight Show with Jimmy Fallon című műsor egyik epizódjában mesélt arról, hogy majdnem befejezte a színészkedést, amiért nem sikerült szerephez jutnia a Trónok harcában. A színésznő úgy véli, a filmipar tele van elutasítással, és rengeteg nem előzi meg a várva-várt igent. Érthető módon eléggé elkeseredett volt, amikor elutasították az HBO sorozata kapcsán, és ekkor már úgy érezte, hogy bizony nagyon nehéz ez az egész.

Hirdetés

Szerencsére a színésznő nem adta fel, és az egyik végső próbálkozásaként jelentkezett a készülő Stranger Thingsbe, ami akkoriban még Montauk néven futott. Aztán nagyjából két hónappal később megérkezett a válasz, ami már nem egy elutasítás volt, és gyakorlatilag ez a széria adott reményt Brownnak ahhoz, hogy folytassa a színészkedést.

Szerintetek kit szeretett volna eljátszani Brown a Trónok harcában? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)