Hirdetés

A Stranger Things Vol. 2 posztere komoly leszámolást ígér

|

A Stranger Things eddigi legsötétebb évadzárójára számíthatunk.

Hirdetés

Akinek eddig félelmetes volt a Stranger Things 4. szezonja, az kösse fel a gatyáját: az évad utolsó két része sötétebbnek ígérkezik, mint eddig bármi, amit a sorozattól kaptunk. A Vol. 2-t reklámozó új poszter egy nagy leszámolással kecsegtet, de a Duffer testvérek nyilatkozata szerint ennek ára lesz.

Egyik karakter sincs biztonságban, hiába sikerült a két csapatnak újra összeállnia a Vol 1. végén.

Hirdetés

Az új poszteren láthatjuk Elevent szembe szállni Vecnával, aki hasonlóan D&D-s névrokonához, valószínűleg alig várja, hogy rátehesse kezét az emberi világ legerősebb "varázslójára".

Ugyan egy nagy leszámolás a két karakter között izgalmas epizódnak hangzik, a Duffer tesók szerint az összecsapás vége komor befejezést hoz majd maga után:

"Nem akarok túl sokat mondani, de én aggódnék a karakterekért a Vol. 2-ben. Remélem, hogy átmegy a feszültség, mivel ez egy sötétebb szezon, és a gyerekek már nem gyerekek. Az eseményeket belengi ez a kellemetlen feszültség, ami azt sugallja, hogy a dolgoknak nem lesz jó vége. Hogy ez így lesz-e vagy sem, az majd az epizódokból kiderül."

A Stranger Things negyedik szezonjának második részlege pénteken érkezik a Netflixre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)