Hirdetés

A streaming toplista előkelő helyére tört a Sandman: Az álmok fejedelme

|

Ez az első Sandman adaptáció, de nagyon úgy tűnik, megérte rá várni.

Hirdetés

Hatalmas siker a Netflixen nemrég debütált műsor, a Sandman: Az álmok fejedelme, amely már képregényként is kultikus erővel bír, és minden kritikákkal illetett újítás ellenére láthatóan méltó adaptációt kapott. Az író, Neil Gaiman most több érdekességet is elmesélt a karakter előéletével kapcsolatban annak apropóján, hogy a produkció a Nielsen streaming-toplistáján rögtön a harmadik helyen mutatkozott be.

A Sandman: Az álmok fejedelme tíz epizódja összesen 1 milliárd percnyi megtekintést hozott össze, ami nem sokkal kevesebb a második helyen lévő Virgin River 1,39 milliárdjánál.

Hirdetés

Neil Gaiman elárulta, korábban több kísérlet is volt, hogy feldolgozzák a Sandmant valamilyen sorozat, vagy film formájában, ezek a projektek azonban sorra elbuktak.

"Visszautasítottam, hogy bármilyen közöm legyen ezekhez. Nem akartam megírni őket, nem akartam producerkedni. Nem csináltam volna, mert tudtam, hogy elveszítem a jogot ahhoz, hogy kimondhassam, ha rosszul sikerül a feldolgozás. Szerencsére a Sandman mindenkinek túl drága volt ahhoz, hogy belevágjon. Ha pedig valaki belevágna, az az első kérdés, hogy mit szeretnél kivágni? A Sandman képregény széria végül 3000 oldalból állt. Miről fog szólni a így produkció?"

Gaiman elmesélte, legutóbb például Joseph Gordon-Levitt (Super Pumped: The Battle for Uber) szeretett volna belevágni egy Sandman filmbe, aminek egyszerre lett volna a producere és a főszereplője.

Az író az Entertainment Weekly stábjának elárulta továbbá, hogy korábban még a Ponyvaregény társírója, Roger Avary is foglalkozott a témával, azonban amint felvázolta az elképzeléseit a Warner Bros. vezetőinek, azonnal leállították a projektjét.

Szerintetek a Netflix adaptációja megfelelő lett?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)