Hirdetés

A Studio Ghibli kedvenc macskája egy reklámban szerepelt a Rick és Morty főszereplőivel

|

Totoro mostanában egész fura srácokkal lóg.

Hirdetés

Az Adult Swim nem ritkán rak össze bizarr reklámanyagokat az adott műsoraihoz, és most sem volt ez másképp a Rick és Morty 5. szezonjának promóciójával. A srácok úgy érezték, hogy jó ötlet lenne a Studio Ghibli ikonikus karakterét egy világba dobni az őrült párossal és családjával.

Az egésznek van egy nagyon fura hatása, már csak azért is mert a szokásos rajzolt megoldás helyett gyurmaanimációt választottak a reklámhoz.

Hirdetés

Nem vagyok osztatlan rajongója a gyurmának, de szívesen megnéznék egy Rick és Morty részt, amiben a srácok kedvenc animefilmjeink világában járnak.

A Rick és Morty már megtekinthető kishazánkban az HBO GO szolgáltatásán keresztül, ahová az ötödik évad új részei is felkerülnek. Ha még nem volt alkalmatok fürdőzni egyet Justin Roiland és Dan Harmon őrületében, akkor ne hagyjátok ki a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)