Hirdetés

A stúdió ragaszkodott a The Batman korhatár-besorolásához

|

A Warner Bros. nagy kreatív szabadságot adott Matt Reeves rendezőnek, de a PG-13 az egyetlen szigorú korlát volt a produkció során.

Hirdetés

Januárban hivatalossá vált, hogy a Robert Pattinson főszereplésével készült The Batman mozifilm nem lesz annyira durva és véres, mint ahogyan arra a rajongók egy tábora számított. A film PG-13 korhatár-besorolást kapott, amiről kiderült, hogy a Warner Bros. gyakorlatilag egyetlen szigorú feltétele volt.

A rendező Matt Reeves egy interjúban beszélt a filmről, természetesen szóba került a korhatár kérdésköre is.

Hirdetés

Reevest a Collider kérdezte a produkcióról, a rendező pedig megerősítette, hogy a Warner Bros. maximális támogatását élvezte az első pitch meetingtől kezdve. A stúdiónak nagyon tetszett a fiatalabb Batman és a sötét, akciódús thriller ötlete. A Warner illetékesei nem kérdőjelezték meg a koncepciót, viszont azt szigorúan megszabták, hogy a filmnek a PG-13 besorolás határain belül kell mozognia.

A rendező hozzátette, hogy ezeket a határokat igyekezett feszegetni, a végeredmény pedig pontosan olyan, amilyet elképzelt. Reeves elmondta, hogy nem volt számára újdonság a PG-13-hoz igazodni, hasonlóan sikerült megtalálnia az egyensúlyt A majmok bolygója filmekben is. Nem volt szükség az R-kategóriás megoldásokra, és néhány pletykát megcáfolva már az is kiderült, hogy nem is készült R-kategóriás vágás a filmből.

A The Batman március 3-án debütál a hazai mozikban, Pattinson mellett Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Andy Serkis és Colin Farrell látható a főbb szerepekben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)