Hirdetés

A Suicide Squad rendezője türelmet kér a trailerrel kapcsolatban

|

James Gunn pontosan tudja, hogy mindenki szuper izgatott, de a stáb nem szeretné elsietni a dolgot. A türelem félőrült anti-hősöket terem.

Hirdetés

A 2016-os Suicide Squad folytatását Gunn 2019-ben kezdte forgatni, a meló pedig azóta is pörög. Az egyetlen probléma (legalábbis rajongói oldalról), hogy még mindig alig láttunk belőle valamit. A tavalyi DC tájékoztatón is csak egy rövid werkfilmre és egy karakterbemutatóra futotta.

Itt lenne az ideje már annak, hogy akció közben láthassuk a világ legrosszabb szuperhőseit, és a rajongók nagy része igyekszik is ezt James Gunn tudtára adni.

Nyilván Gunn is tisztában van azzal, hogy az internet türelme meglehetősen véges, de az első trailer egyszerűen még nincs kész.

Hirdetés

A rendezői jelenleg is dolgozik az első anyagokon, és amíg eljön a publikálás ideje, addig türelmet kért mindenkitől.

A The Suicide Squad premierje 2021. augusztusában várható, de Gunn DC-s kalandja ezzel még nem érnek véget. A rendezőnek még komoly szerepe lesz a 8 epizódos spin-off sorozatban, a Peacmakerben is. A Galaxis őrzői csak ezután következnek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)