Hirdetés

A Supergirl következő szezonja lesz az utolsó

|

Már az is megvan, hogy kik veszik majd át Kara Danvers helyét az Arrowverse-ben.

Hirdetés

Még a hónap végén elkezdődnek a Supergirl zárószezonjának forgatásai Vancouverben, a premier pedig valamikor 2021-ben lesz esedékes. A rajongók érthető okokból már nagyon várják a folytatást, mivel a COVID-19 járvány rövidre zárta az ötödik évadot. Az eredetileg 20 feletti epizódszámra tervezett szezont a 19. résszel kellett befejezni, ennek köszönhetően pedig erős cliffhangerrel ért véget ez a történetszakasz.

A Luthor család és Supergirl sztorija a hatodik évaddal nem csak folytatódik, de bizony ezúttal már le is zárul. Kara Danvers szögre akasztja a köpenyt, a hősnő helyét pedig Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch, azaz Superman és Lois Lane veszik át a Superman & Lois sorozattal.

Hirdetés

A Supergirl széria a The CW csatorna egyik zászlóshajója. Az élőszereplős DC sorozatokra építő Arrowverse hősnője 2015-ben repült be a képernyőkre, és hétről-hétre szórakoztatta a karakter rajongóit. Az első évadot még a CBS csatorna tűzte műsorára, a sorozat viszont második felvonását 2016-ban már a The CW-n kezdhette meg. Az ötödik szezon 2020 májusában ért véget, a nagy fináléra pedig a fentebb ismertetett módon, valamikor 2021 folyamán számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)