Hirdetés

A Supermant alakító színész kritizálta, hogy ekkora ügyet csináltak a karakter fiának szexualitásából

|

A Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai sorozat főszereplője szerint ez nem bátor lépés.

Hirdetés

A DC Comics nemrég bejelentette, hogy a Superman: Son of Kal-El képregénysorozat november 9-én megjelenő ötödik számában hivatalossá válik, hogy a főszereplő biszexuális. Csakhogy nem Clark Kentről, hanem a fiáról, Jon Kentről van szó, aki 2015-ben mutatkozott be a DC kiadványaiban. Clark esetében semmi sem változik és Jon esetében is hónapok alatt építették fel a dolgot, nem egyik füzetről a másikra alakult ki a szexuális orientációja. 

Hirdetés

Minderről természetesen a fél internetnek megvan a maga véleménye, a kommentszekciók forrnak az indulattól és az ismert embereket sem hagyja hidegen a fejlemény. Dean Cain például - aki a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című sorozatban alakította Supermant - a Fox & Friends névre keresztelt műsorban árulta el, hogy nem ért egyet azokkal, akik ezt bátor lépésnek tartják. Cain szerint ha 20 éve történt volna, akkor talán bátornak vagy előremutatónak tartotta volna, manapság viszont egyáltalán nem az, amikor Robin biszexuálisként coming outolt, az új Amerika Kapitány pedig meleg, akárcsak a Supergirl című sorozatban alakított karakterének a lánya.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Cain azt is elmondta, hogy szerinte mivel kellene ehelyett foglalkozni: Supermannek például Iránban kellene kiállnia a melegek jogaiért, ahol ledobják az épületről azokat, akik a saját nemükhöz vonzódnak. A DC Comics az éghajlatváltozás és a menekültek deportálása elleni harcáról beszél, de a színész úgy véli, inkább arra kellene rákényszeríteni, hogy azon igazságtalanságok ellen küzdjön, amik miatt léteznek ezek a menekültek, ez bátor lenne - akárcsak az, hogy a nők iskolába járásáért harcol vagy azért, hogy a fiúkat ne erőszakolják meg tálib férfiak. Cain szerint rengeteg gonoszság van ma a világban, emberkereskedelem, rabszolgaság és a többi szörnyűség, így nagyszerű lenne, ha ezekkel a kérdésekkel foglalkoznánk. 

Ti mit gondoltok a színész szavairól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)