Hirdetés

A Szellemirtók következő felvonását az eredeti filmek rajongóinak is lesz okuk megnézni

|

Ugyan még nincs nagy felhajtás a Szellemirtók: Az örökség folytatása körül, de a CinemaCon résztvevői megtudhattak ezt-azt a premierdátum megerősítése mellett.

Hirdetés

A 2021-ben érkezett új Szellemirtók film félig folytatás, félig reboot volt, ami az új generáció kezébe adta a proton-táskákat, és egyúttal meghatóan emlékezett meg a 2014-ben elhunyt Harold Ramisről. Tény, hogy Az örökség nem kavart túl nagy port, de a 75 millióból forgatott és a mozikban több mint 204 millió dollárt hozó produkciót a stúdió elég sikeresnek könyvelt el ahhoz, hogy folytatást kapjon, szemben a 2016-os, csajos katasztrófa után.

A Sony Pictures nagy erőkkel pörgeti a folytatás munkálatait, ami ugyan még mindig nem kapott címet, de premierdátumot már igen. A CinemaConon ismét megerősítették, hogy a következő Szellemirtók 2023. december 20-án érkezik, azaz tökéletes karácsonyi program lehet.

Hirdetés

Emellett az alkotók kivittek magukkal pár fotót is, melyeken látható volt az új csapat a klasszikus szereléseket hordva, az Ecto-1 mellett. Úgy tűnik, hogy a srácok még a régi, eredetileg a tűzoltóság birtokában lévő főhadiszállásra is visszatérnek, mivel az említett képek annak garázsában készültek. A főszerepeket továbbra is Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard és McKenna Grace viszik.

Természetesen a retró vonalat sem engedik el az alkotók, az már biztos, hogy William Atherton és Ernie Hudson is visszatérnek, utóbbi pedig a The Film Collective-nek adott interjúban úgy fogalmazott, hogy nagyszerű újra együtt lenni a régi gárdával, Dan Aykroyddal, Bully Murray-vel és Annie Pottsszal. Tehát úgy fest, hogy még három nevet felírhatunk a listára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A premierig még jó pár hónap hátra van, de nagyon úgy tűnik, hogy a Sony lassan beindítja majd a marketinggépezetet. Nem lennénk meglepődve, ha néhány héten belül befutna majd az első előzetes is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)