Hirdetés

A szerencsések már látták a The Mandalorian 3. évadának előzetesét, ez volt a trailerben

|

A Star Wars Celebrationön levetítették a The Mandalorian folytatásának első kedvcsinálóját.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a Star Wars Celebration, a Csillagok háborúja világának nagyszabású ünnepsége, ami négy napon át biztosítja, hogy legyen miről beszélgetniük a rajongóknak. Tegnap este megtudtuk például, hogy a The Mandalorian 3. évada 2023-ban fog csak megérkezni, és ugyancsak jövőre számíthatunk az Ahsoka és a frissen bejelentett Skeleton Crew sorozatokra is.

A helyszínen jelenlévők viszont ennél jóval többet kaptak, nekik ugyanis már most levetítették az új The Mandalorian (avagy magyarul A Mandalóri, ideje lesz hozzászokni) folytatásának első trailerjét. Nyilván magát a videót nem tudjuk még megmutatni nektek, de beszámolók alapján arról azért mesélhetünk, mi volt benne.

Hirdetés

Az előzetes elején rögtön a címszereplőt és kis barátját, Grogut láthatjuk (kettejük útja ugyebár a Boba Fett könyve sorozatban keresztezte ismételten egymást). Hősünk, Din Djarin újra ellátogat a Páncélkovácshoz, klánja spirituális vezetőjéhez, és megbocsátást keres. Erre azonban nincs sok esélye, a Páncélkovács ugyanis közli vele, mivel önszántából levette sisakját, többé nem számít mandalórinak. Ezt követően Din Djarin cimboráját, Greef Kargát láthatjuk, hozzá is ellátogat a duó. Ebben a jelenetben kacarászó kowaki majom-gyíkokat is láthatunk (tudjátok, egy ilyen kis rondaság volt Jabba házikedvence is).

Űrhajós üldözés következik, Din Djarin és Grogu az átalakított N-1-es vadászgéppel menekülnek más hajók elől. Ismét felbukkan Carson Teva, az a pilóta, aki anno Cara Dune-t is meginvitálta az Új Köztársaság rendfentartói közé, illetve ő volt az egyik olyan pilóta, aki a második évadban le akarta kapcsolni Mandót az N-1-es első próbaútja során. Visszatér természetesen Peli Motto is, a szerelőhölgy, akivel Mos Eisley-ban Mandó összerakta az N-1-est, valamint Doctor Pershing - ő az a birodalmi tudós, aki Grogut tanulmányozta.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Látható volt egy bányás jelenet is. Egyelőre nem tiszta, hogy konkrétan a Mandalór bolygó bányáit fogjuk-e közelebbről megismerni, vagy teljesen más helyszínről van szó. Maga a trailer Bo-Katannal ér véget, aki cseppet sem örül annak, hogy viszontlátja Mandót. Sejteni lehetett, hogy Bo-Katan és Din Djarin konfliktusára épül majd az új szezon, hiszen a második évad végén Mandó megszerezte a Sötétkardot, azt a legendás fegyvert, melynek birtokosa a Mandalór uralkodójának mondhatja magát. Ez a személy jelenleg Din Djarin, noha valószínűleg neki magának sincs semmi kedve az uralkodáshoz, ellenben Bo-Katannal.

Még egy visszatérőnk lesz egyébként: az egyik jelenetben ugyanis IG-11 szobra látható. Ő volt az az orgyilkosdroid, aki feláldozta magát, hogy az első évad végén Din Djarin és Grogu elmenekülhessenek.

Szombat este lesz a Celebrationön egy Mando+ nevezetű panel, elég valószínű, hogy ekkor teszik majd elérhetővé az új szezon előzetesét a nagy nyilvánosság számára is. Ha ez megtörténik, akkor mi természetesen azonnal érkezünk majd a feliratos verzióval. Amíg azonban erre várunk, nyugodtan visszanézhetitek az Andor sorozat tegnapi előzetesét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)