Hirdetés

A széria gyökereiig nyúlik vissza a Halálos iramban 10 utolsó előzetese

|

Megkapta végső előzetesét a Halálos iramban 10.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Halálos iramban 10 bemutatója, pár nappal a premier előtt pedig a stúdió még úgy érezte, hogy érdemes még egy utolsó trailert hozzácsapni a mozi marketingjéhez. Meg is érkezett az utolsó, meglehetősen hosszú előzetes, amit nálunk természetesen magyar felirattal tudtok megnézni.

A kedvcsináló egészen a 2001-es első epizódig nyúlik vissza, és megvillant több fontos jelenetet is a korábbi részekből. De persze jutott idő az újdonságoknak is.

Hirdetés

A tizedik részben nagyon sokan visszatérnek a régi csapatból, de érkeznek újoncok is, ilyen lesz például a Tesst alakító Brie Larson, vagy épp az aktuális főgonosz, Dante Reyes szerepében Jason Momoa.

A Halálos iramban 10 egészen pontosan május 18-án, vagyis most csütörtökön érkezik meg a magyar mozikba. Ti várjátok már?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)