Hirdetés

A Szikla a saját autóját adta egy rajongójának

|

Dwayne Johnson egy példaértékű rajongóját lepte meg egy méretes ajándékkal a Red Notice egy vetítésén.

Hirdetés

Minden bizonnyal a pozitív gondolatokra koncentrál manapság Dwayne Johnson, kizárva minden negativitást, ugyanis a kritikusok rosszallása ellenére hasít új filmje, a Red Notice, vagy magyarul Különösen veszélyes bűnözők.

A nemrég bemutatott akció-vígjáték nézői közül egy pedig szerencsésnek érezte magát már akkor is, amikor a Szikla besétált a mozis vetítésre, ahová jegyet váltott, később viszont még jobban meglepődött, mikor Johnson saját kocsijával mehetett haza.

Hirdetés

A lenti, a Twitterre posztolt videón The Rock elmeséli, hogy hallott Oscar Rodriguezről, aki a nézőtéren ül, ezért le is hívja a vászon elé, hogy találkozhasson vele. Majd a színész felsorolja, hogy miért is tartja szuper embernek Rodriguezt: az egykori haditengerész amellett, hogy ellátja 75 éves édesanyját, aktív tagja a helyi vallási közösségnek, egy kezdeményezésével családon belüli erőszak áldozatául esett nőknek segít. Továbbá azzal is megnyerte Johnson szimpátiáját, hogy személyi edzőként dolgozik és motivál másokat arra, hogy még többet hozzanak ki magukból.

A nyilvános dicséreten felül viszont egy sokkal nagyobb ajándékkal is meglepte Rodriguezt a parkolóban, a színész saját autójában ugyanis egy üdvözlőkártya várta, amiben az állt, hogy a méretes kocsi mostantól az övé. Ez egyébként nem az első ilyen ajándék, amit a Szikla kioszt, tavaly karácsony előtt annak a férfinak adott egy hasonló autót, aki még tinikorában befogadta, mikor Johnson az utcára került.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)