Hirdetés

A Tales of the Walking Dead újabb nevet aggat az univerzum zombijaira

|

A franchise-ban mindig ügyeltek arra, hogy kerüljék a legáltalánosabb megnevezést, a spin-off sorozat újabb variánssal áll elő.

Hirdetés

Bár a minőségük hullámzó, és a nézettségük is túljutott már a zenitjén, az eddig adásba került The Walking Dead produkciók alapvetően eredményesnek tekinthetőek, és nem csak abban, hogy különféle elnevezésekkel lássák el az univerzum élőhalottjait. Bizonyára mindenkinek feltűnt már, hogy az alkotók arra mindig odafigyeltek, hogy még véletlenül se legyenek zombiként említve a kóborlók, ez pedig nagyon jó döntésnek bizonyult az elmúlt években. Az eddigi legviccesebb variánssal az új spin-offnak, a Tales of the Walking Deadnek sikerült előállnia.

Furcsa belegondolni, hogy a The Walking Dead már 12 éve velünk van, az eredeti sorozatot pedig időközben számos mellékszál, játék és egyéb projekt egészítette ki. A franchise napjainkra hatalmassá duzzadt, zombik azonban sosem voltak benne, csak járkálók, kóborlók, agyhalottak és a többi.

Hirdetés

A nemrég elrajtolt Tales of the Walking Deadben már valami frappánsabbat kellett villantani, hiszen ezek az élőhalottak már nemcsak agyatlan, magukat alig vonszoló szövetek, hanem bizony komoly, futni is képes gyilkológépek, így jöhetett az ötlet, hogy elnevezzék őket toe-taggersnek. Ez egy angol szleng, tulajdonképpen gyilkost jelent, a holtestek lábujjára aggatott címkére (toe tag) utalva.

A Tales of the Walking Dead sajnos jelenleg itthon semmilyen formában nem nézhető legálisan, aki támogatott országban él, ő az AMC+ kínálatában keresheti a sorozatot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)