Hirdetés

A tervezettnél korábban indultak be a The Witcher második évadának munkálatai

|

Már megy a meló a díszletben, és kemény védőfelszerelések használatával, de dolgoznak a folytatáson.

Hirdetés

A COVID-19 járvány sok, számunkra kedves film és sorozat munkálatait megakasztotta, és ez sajnos nem volt másképp a The Witcher második évadával sem. Az eredeti tervek szerint augusztus 17-én folytatták volna a munkálatokat, de pár Twitterre kikerült kép tanúsága szerint se a rendező, se a showrunner nem bírtak várni addig.

Hirdetés

A lenti képeken Stephen Surjik és Lauren S. Hissrich láthatóak, ahogy figyelik a monitorokat, miközben egy nagy, átlátszó fal választja el őket. Úgy néz ki, hogy a stáb mindent megtett a munkaterület egészségügyi biztosításáért.

Amikor nem épp műanyag falak mögött ülnek, a stábtagok akkor is védik magukat maszkokkal és arcvédő pajzsokkal.

A The Witcher második évadát az Arborfield Studiosnál kezdték forgatni, ami nagyjából 65 kilométerre van Londontól. Márciusban mindent lezártak a városban, a The Witcher forgatása pedig az egyik első nagyobb projekt volt, amit leállítottak. Ez főleg annak volt köszönhető, hogy az egyik színész, Kristofer Hivju (a Trónok harcában ő volt Tormund) koronavírus tesztje pozitív lett.

A The Witcher sorozat második szezonja valamikor 2021-ben fog megérkezni. Hissrich januárban kijelentette, hogy nem akarják sürgetni, mivel az senkinek sem lenne hasznára. A jelenlegi helyzetben ezzel valószínűleg mindenki egyet is ért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)