Hirdetés

A tévéképernyőn csap össze Jason Momoa és Dave Bautista

|

Izgalmas trailer vezeti fel a See második évadát.

Hirdetés

Az Apple TV+ nagy örömmel jelentette, hogy érkezik a See című sorozata következő szezonja, amiben bemutatkozik majd a főszereplő, Baba Voss (Jason Momoa) bátyja, Edo Voss (Dave Bautista). A rajongók nyilván nagyon izgatottak a sztori kapcsán, ami ezúttal nagyban Edo és Baba rivalizálása körül forog majd. A második évad ízelítője is erre fókuszál.

Hirdetés

A trailer egyébként nemcsak a karaktereket mutatja be, de felfedi azokat a helyszíneket is, ahol a folytatás játszódik. Gyönyörű havas tájakat és egy hatalmas várost is láthatunk majd. A kameramunkára és a látványra nem lehet panaszunk az új évadban sem.

A See második etapja augusztus 27-én debütál majd az Appe TV+-on. Aki a sorozat jövője miatt aggódna, annak az Apple megerősítette, hogy már biztosan lesz harmadik évad is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)