Hirdetés

A The Batman első előzetese egy meglehetősen sötét mozit vetít előre

|

A 2021-es Batman mozi Rébusza nem lesz olyan mókás fickó, mint a Jim Carrey-féle verzió, legalábbis erről árulkodik a film első előzetese.

Hirdetés

A DC FanDome lezárásaként a 2021-ben érkező The Batman moziról is megtudtunk pár részletet, illetve ami még ennél is fontosabb, kaptunk végre egy rendes előzetest is, amiben megcsodálhatjuk Robert Pattinsont Gotham sötét lovagjaként. Matt Reeves, a film rendezője elmondta, hogy egy teljesen új Batman-élményt fogunk kapni, hiszen a főhős és sok más karakter is az első lépéseit teszi meg épp azon az úton, ami odáig vezet, ahogy később a rajongók tömege megismerte őket.

Hirdetés

Selina Kyle még nem vált Macskanővé, Oswald Cobblepotot még nem ismerik Pingvinként. Rébusz viszont már nagyon is az az eltökélt ellenfél, akivel kemény dolga lesz Batmannek, ezt már ezt az alábbi, rövidke előzetes is nyomatékosítja.

Szó esett a Batman film kvázi előzményének is tekinthető tévésorozatról, ami a gothami rendőrségről fog szólni. A The Batman 2021 októberében érkezik meg, addig még minden bizonnyal bőven megszórnak bennünket további előzetesekkel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)