Hirdetés

A The Batman friss trailere előtt új posztereket kaptunk

|

Órákkal az idei DC FanDome előtt a Warner még rátolt egyet a hype vonatra.

Hirdetés

A ma este nyitó DC FanDome egy izgalmas esemény lesz nemcsak a DC-rajongóinak, de a képregényfilmek szerelmeseinek is. Többek között a Matt Reeves által rendezett The Batmanről is kapni fogunk egy új trailert, ami valószínűleg az egész hétévége legfontosabb perceit hozza majd el.

Azt a Warner Bros. is nagyon jól tudja, hogy tömegek várnak már az új képanyag premierjére, így addig is, amíg eljön a bemutató, kiraktak pár posztert a rajongók hergelésére.

Hirdetés

Az elsőn a köpenyes igazságosztót láthatjuk, aki még sosem volt ennyire vörös. A színséma tökéletesen illik az ifjabb, dühösebb hőshöz, és az összeállítás van olyan erős, hogy megállja a helyét bármelyik rajongó szobájának falán.

A Rébuszt ábrázoló verzió egy fokkal talán gyengébb az előzőnél, de kétségtelen, hogy egy hátborzongató ellenfelet fest le Paul Dano szereplésével.

Az új The Batman trailer ma estére várható, a film premierje pedig 2022. március 4-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)