Hirdetés

A The Book of Boba Fett alaposan átírhatta egy nagyhatalmú jedi halálát

|

Bár nem jelenthető ki egyértelműen, de nagyon úgy fest, hogy a The Book of Boba Fett sorozat belenyúlt a kánonba.

Hirdetés

Nemrég véget ért a Disney+-os Star Wars: The Book of Boba Fett sorozat, melynek legjobb és legérdekesebb részei nem is a címszereplőre koncentráltak, azokban Boba egyáltalán nem, vagy csak alig jelent meg. Ilyen volt például az az epizód is (és most spoilerek következnek), melyben a kis Grogu visszaemlékezett a 66-os parancs kiadása utáni mészárlásra.

Egészen pontosan azt láthattuk egy emlékképben, ahogy az 501-es légió klónkatonái megrohamozzák a Jedi Templomot, és megölnek három jedit, akik épp Grogut próbálják védelmezni. Közülük az egyik lesz most számunkra érdekes.

Hirdetés

Bár a jelenetből ez nem vehető ki teljesen, de nagyon úgy tűnik, hogy a klónokkal harcoló három jedi közül a középső nem más, mint Cin Drallig. Drallig az egyik legképzettebb és legtehetségesebb fénykardforgató volt a rendben, akinek maga Yoda volt a mestere. Egyáltalán nem lenne meglepő tehát, ha a "Jedi Battlemaster" címet birtokló Dralligra bízták volna Grogu védelmezését. A templom ostroma idején Drallig és Shaak Tii voltak a leghatalmasabb jedik a jelenlévők közül, párbajtehetség szempontjából pedig egyértelműen a férfi volt a kiemelkedőbb.

Így sem tudta azonban legyőzni Anakin Skywalkert: A sithek bosszújában ugyanis világosan látható volt, hogy a sötét oldalra áttért Skywalker ölte meg Dralligot. 

Most új fest, ezt írták felül a Star Wars: The Book of Boba Fett alkotói. A sorozatban ugyanis a klónok lőtték le Cin Drallig és társait - vagy azt a jedit, aki nagyon hasonlít őrá. 

A sorozatról készített kritikánkat alább nézhetitek meg:

Nyitókép: CBR.com

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)